Belparkeren – De Overwelving Tandartsen – Zutphen
Header afbeelding

Belparkeren

Belparkeren is een extra betaalmogelijkheid voor parkeren. U hoeft geen kleingeld meer op zak te hebben voor de parkeerautomaat.

Belparkeren

Belparkeren is een betaalmogelijkheid voor parkeren. Met belparkeren betaalt u snel en veilig en hoeft u zich niet te haasten omdat de parkeertijd afloopt. Bij belparkeren betaalt u voor de exacte parkeertijd. U moet zich eerst aanmelden bij een provider voor belparkeren. Als u parkeert en weer vertrekt hoeft u enkel de locatiecode (nummer van 4 cijfers dat op de bebording bij de parkeerautomaat staat) naar de provider te bellen of sms-en.

Hoe werkt het?

  1. U meldt zich aan bij een provider voor belparkeren (zie hieronder).
  2. Na het parkeren belt of smst u de locatiecode (nummer van 4 cijfers dat op de bebording bij de parkeerautomaat staat) naar de provider, hiermee start u de parkeertijd.
  3. Wanneer u weer vertrekt, belt of smst u naar hetzelfde telefoonnummer om uw parkeertijd te beëindigen. De betaling van het parkeergeld stopt direct. U betaalt het reguliere straattarief en alléén voor de tijd dat u geparkeerd hebt. De parkeerkosten worden betaald via de door u overeengekomen verrekenmethode. Alles gaat op basis van het kenteken, er hoeft geen kaart van de provider in uw auto te liggen. Als uw provider een app aanbiedt kunt u zich ook aan- en afmelden via de iPhone of Android app.

Direct aanmelden voor belparkeren

Om te kunnen belparkeren moet u zich bij een provider inschrijven:

Veelgestelde vragen (en de antwoorden daarop) over belparkeren (pdf, 8,34 KB)

LET OP: Parkeren betalen kan alleen met PIN, creditcard of belparkeren!!!