Over ons – De Overwelving Tandartsen – Zutphen

Over ons

De Overwelving is de trots van Mariette Limburg en Marc Vijgen. Want zij begonnen in 1999 de Overwelving zonder dat iemand hen in Zutphen kende. Dat is nu wel anders. Doordat zij beiden evenveel liefde voor het vak als voor mensen uitstralen naar patiënten, groeide de praktijk uit tot dé allround tandartspraktijk die voor veel mensen in Zutphen en omstreken een vertrouwde plek is geworden..

Innovatief en huiselijk gaan samen

Wij zijn een vooruitstrevende, allround praktijk. Met specialisaties in wortelkanaalbehandelingen, implantologie, parodontologie en orthodontie. Zo ziet u altijd dezelfde, vertrouwde gezichten, voor alle mondzorg die u nodig hebt. Ook bij complexe tandproblemen.

Onderdeel van PDA

Tandartspraktijk de Overwelving is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.