Nieuws – De Overwelving Tandartsen – Zutphen

Nieuws

29-04-2024

Welkom Maud Jonker

We zijn erg blij om te kunnen melden dat ons team vanaf vandaag (29 april) versterkt wordt door tandarts Maud Jonker.

Maud stelt zich graag voor:

“Mijn naam is Maud Jonker. Ik ben recent naar Deventer verhuisd, daarvoor was ik werkzaam als tandarts in Dalfsen. Naast mijn werk als tandarts ben ik ook bezig met een promotieonderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen omtrent onvrijwillige mondzorg bij ouderen met dementie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tekenen en te sporten.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!”

U kunt kennismaken met Maud door een afspraak te maken via de website of door te bellen naar de praktijk.

We wensen Maud veel succes in onze praktijk!


08-04-2024

Welkom Maarten Hamers

We zijn erg blij om te kunnen melden dat ons team vanaf vandaag (8 april) versterkt wordt door tandarts Maarten Hamers.

Maarten stelt zich graag voor:

“Mijn naam is Maarten en ik kom oorspronkelijk uit Tilburg. Ik ben afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Onlangs ben ik in Nijmegen komen wonen omdat ik naast mijn werk als tandarts ook promotieonderzoek doe in het Radboudumc in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de tennisbaan te vinden.

Ik ben erg enthousiast om in deze praktijk te komen werken. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt te kijken naar de beste oplossing voor hun gebitsproblemen. Daarbij vind ik het belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt in de praktijk.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!”

U kunt kennismaken met Maarten door een afspraak te maken via de website of door te bellen naar de praktijk.

We wensen Maarten veel succes in onze praktijk!

 


11-03-2024

Vanaf donderdag 21 maart a.s.  zal een nieuwe tandarts ons team komen versterken. Zijn naam is Peter Loeff. In 1987 studeerde hij af als tandarts in Utrecht, en sindsdien heeft hij meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in zijn voormalige eigen praktijk. Daarnaast heeft hij parttime gewerkt in de mondzorg voor ouderen en mensen met een beperking.

Zijn aandacht richt zich vooral op een goede totaalbenadering waarbij hij graag luistert naar de wensen van de patiënt. Van daaruit streeft hij ernaar om een realistisch plan te ontwikkelen voor een gezond en duurzaam gebit. Peter zal op donderdag aanwezig zijn in de praktijk en kijkt uit naar de kennismaking met het team en de patiënten.