Tandarts De Overwelving | Omgeving Lochem
Header afbeelding

Tandarts Lochem

Bij Tandarts De Overwelving in omgeving Lochem ontvangt ons team je hartelijk. Ons team van ervaren en enthousiaste tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten zet zich 100% in voor een stralend en gezond gebit. Met meerdere tandartsen in de praktijk, kunnen we u eerder en persoonlijker helpen. Zo zijn we een bekend gezicht geworden in omgeving Zutphen. Wij verwelkomen u ook graag in onze praktijk. Voor spoed, bel ons via 0575-514060.

Schrijf u in bij Tandarts De Overwelving

 

Volledige mondzorg bij uw tandarts in Lochem 

Persoonlijke maar vakkundige zorg, volgens dat motto werken we bij De Overwelving in omgeving Lochem. Ons team is goed opgeleid en hebben jaren ervaring. Met onze technieken binnen de praktijk kunnen we de meestvoorkomende behandelingen zelf uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat u een vertrouwde tandarts in de buurt hebt. Denk bijvoorbeeld aan wortelkanaalbehandelingen, het inmeten of repareren van een kunstgebit of het zetten van kronen en bruggen. Maar nog liever voorkomen we dat u klachten krijgt, dus verzorgen onze mondhygiënisten uw gebit nauwkeurig en geven zij u tips om uw gebit thuis gezond te houden. 

Tandarts De Overwelving in omgeving Lochem

  • voorkomt klachten door nauwkeurige periodieke gebitscontroles
  • is expert in wortelkanaalbehandelingen
  • repareert of meet een kunstgebit op maat
  • geeft advies over de beste mondzorg voor thuis

Schrijf u in bij Tandarts De Overwelving

Persoonlijke aanpak

Voel u thuis in onze tandartsenpraktijk in Zutphen. Ons team aan tandartsen en assistenten is erin getraind om u zich thuis te laten voelen. Zo proberen we de wachttijden zo laag mogelijk te houden. Bij spoedgevallen  schuiven we in de agenda zodat we u eerder kunnen behandelen. We vragen u kritisch te kijken naar hoeveel spoed uw klachten hebben, zodat we samen kunnen kijken wanneer we een afspraak kunnen plannen. Reguliere afspraken worden ruim van te voren ingepland. Ons personeel kan daarnaast goed omgaan met gestresste bezoekers. We snappen dat de tandarts spannend kan zijn en leggen daarom goed uit wat we doen. Zo komt u er ook achter dat stress helemaal niet nodig is. 

 

Inschrijven bij Tandarts De Overwelving

Welkom bij onze praktijk in Zutphen. We vragen u om het online aanmeldingsformulier in te vullen en uw handtekening onderaan te zetten. Heeft u deze ingevuld? Lever deze in bij onze praktijk zodat wij uw inschrijving in orde kunnen maken. Ook zullen we contact opnemen met uw zorgverzekering. We vragen u om uw vorige tandarts in te lichten van deze overstap naar Tandarts De Overwelving. Heeft u vragen over de inschrijving? Bel ons dan Tel: 0575-514060.

Schrijf u in bij Tandarts De Overwelving