Professionele mondzorg | Tandarts Lochem en Zutphen
Header afbeelding

Tandarts omgeving Zutphen en Lochem

Schrijf u in bij De Overwelving Tandartsen

Kom langs voor al uw vragen of klachten over uw gebit bij onze praktijk in omgeving Zutphen en Lochem. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we dat u zich thuisvoelt in onze praktijk. We zijn transparant in onze afspraken en leggen u duidelijk uit hoe de staat van uw gebit is. Is er een behandeling nodig? Dan kan dat vaak in onze eigen praktijk. Zo heeft u een bekend tandarts om u heen als u behandeld wordt. Via ons digitale inschrijfformulier kunt u zich eenvoudig inschrijven. Heeft u spoed bij uw klachten? Of vragen over de praktijk? Neem dan contact op via 0575-514060. Door onze professionele en persoonlijke aanpak zijn we een bekend gezicht in Lochem en Zutphen.

Schrijf u in bij De Overwelving Tandartsen 

 

Professionele mondzorg in Lochem en Zutphen

In Lochem en Zutphen staat De Overwelving Tandartsen bekend om de professionele mondzorg. We handelen snel bij spoedbehandelingen en proberen uw controle of behandeling zo snel mogelijk in te plannen. Ons deskundige team staat voor u klaar. Onze tandartsen en mondhygiënisten zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in de mondzorg. Met de technieken binnen onze praktijk kunnen we uw klachten vaak eenvoudig verhelpen. Aan de hand van foto’s leggen we u uit wat er te zien is in uw gebit en wat er mogelijk voor complicaties zorgt. Veel behandeling voeren wij zelf in onze praktijk uit. Heeft u spoed? Neem dan direct contact op via 0575-514060. Ook als u niet ingeschreven bent, kijken we naar de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te behandelen.

Professionele mondzorg met een persoonlijke aanpak

  • Deskundig team aan tandartsen, mondhygiënisten en assistenten
  • Moderne apparatuur
  • Spoedbehandelingen mogelijk
  • Transparante afspraken
  • Eenvoudig inschrijven bij onze praktijk
  • Tanden bleken onder begeleiding van een professionele tandarts

Voel je thuis bij De Overwelving Tandartsen

Met een vakkundig team zorgen we voor een persoonlijke maar professionele sfeer in onze praktijk in omgeving Zutphen en Lochem. Dit merkt u als u bij ons binnenstapt, maar ook als u ons belt voor een afspraak. We doen er alles aan om u niet als een nummer te behandelen. Zo kijken we samen met u naar een mogelijke datum voor een afspraak. Ook zijn we transparant in de mogelijkheden binnen de praktijk en leggen u uit waarom we welke behandeling adviseren. Bent u angstig? Dan stellen we u graag gerust. Want mondzorg is voor iedereen. 

Schrijf u in bij De Overwelving Tandartsen