Tandarts Zutphen | De Overwelving Tandartsen
Header afbeelding

Tandarts Zutphen

Bij Tandarts De Overwelving in Zutphen doen we alles voor een stralend en gezond gebit. Ons team van ervaren en enthousiaste tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten staat voor u klaar in onze praktijk. Omdat we meerdere tandartsen hebben, kunnen we u eerder en persoonlijker helpen. Zo zijn we een bekend gezicht geworden in omgeving Zutphen. Zien we u binnenkort ook in onze praktijk? Voor spoed, bel ons via 0575-514060.

Schrijf u in bij Tandarts De Overwelving

 

Volledige mondzorg bij uw tandarts in Zutphen

Een persoonlijke maar vakkundige aanpak, dat is de filosofie van tandarts De Overwelving in Zutphen. Onze tandartsen en assistenten hebben jaren ervaring in het verhelpen van klachten in het gebit. De meest voorkomende klachten behandelen we in onze eigen praktijk in Zutphen. Zo zorgen we tijdens een behandeling voor een vertrouwd gezicht in een vertrouwde omgeving. Denk bijvoorbeeld aan wortelkanaalbehandelingen, het inmeten of repareren van een kunstgebit of het zetten van kronen en bruggen. Maar nog liever voorkomen we dat u klachten krijgt, dus verzorgen onze mondhygiënisten uw gebit nauwkeurig en geven zij u tips om uw gebit thuis gezond te houden. 

Tandarts De Overwelving in Zutphen

  • voorkomt klachten door nauwkeurige periodieke gebitscontroles
  • is expert in wortelkanaalbehandelingen
  • repareert of meet een kunstgebit op maat
  • geeft advies over de beste mondzorg voor thuis

Schrijf u in bij Tandarts De Overwelving

Persoonlijke aanpak

Voel u thuis in onze praktijk in Zutphen. Ons personeel is erin getraind om u zich thuis te laten voelen. Zo proberen we de wachttijden zo laag mogelijk te houden. Bij spoedgevallen proberen we te schuiven in de agenda zodat we u eerder kunnen behandelen. We vragen u kritisch te kijken naar hoeveel spoed uw klachten hebben, zodat we samen kunnen kijken wanneer we een afspraak kunnen plannen. Ons personeel kan daarnaast goed omgaan met gestresste bezoekers. We snappen dat de tandarts spannend kan zijn en leggen daarom goed uit wat we doen. Zo komt u er ook achter dat stress helemaal niet nodig is. 

 

Inschrijven bij Tandarts De Overwelving

Welkom bij onze praktijk in Zutphen. We vragen u om het online aanmeldingsformulier in te vullen en uw handtekening onderaan te zetten. Heeft u deze ingevuld? Lever deze in bij onze praktijk zodat wij uw inschrijving in orde kunnen maken. Ook zullen we contact opnemen met uw zorgverzekering. We vragen u om uw vorige tandarts in te lichten van deze overstap naar Tandarts De Overwelving. Heeft u vragen over de inschrijving? Bel ons dan Tel: 0575-514060.

Schrijf u in bij Tandarts De Overwelving